Söker ni efter en lokal till ett annorlunda möte, en spelning, fest eller kanske ett företagsevent? Nu kan ni hyra vår utställningshall eller vår konferensavdelning per timme. Tillgång till kök och toaletter finns.  • Utställningshallen: I vår vackra utställningshall med högt till tak finns det plats för max 40 sittande gäster. (30 pers sittande vid bord). Här finns möjlighet att hålla möten, fester, eller kanske en mindre spelning. Tillgång till kök och toalett finns. Stor TV-skärm för presentationer och bildvisningar finns. Stolar och bord finns. Maxantalet gäster i hela lokalen samtidigt är 50 personer. • Konferens: I vår anrika konferensavdelning på tredje våningen i museets lokaler kan ni hålla möten eller tillställningar. Här finns plats för ett sällskap kring ett större långbord och lokalen är utrustad med TV skärm och ljudanläggning för presentationer. Tillgång till kök och toaletter finns.  • Biblioteket: Här kan man hålla mindre möten. Tillgång till kök och toalett tinns.  Skicka ett mail med era önskemål så syr vi ihop något som passar er: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. MVH Strömstads Museum  
Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Besök oss

Välkommen till oss på Södra Hamngatan. Strömstads Museum ligger intill Strömsån i det gamla kvarnmagasinet som uppfördes på 1880-talet. Vi har öppet året runt.

Föredrag

Vi har flera permanenta utställningar hos oss. Vi visar vår samling av keramik från Syco. En stor samling bruks- och fiskeföremål finns också att se. Kontakta oss om du vill ha en guidad visning.

Strömstads historia

Strömstads museums arkiv och samlingar är en rik skatt av historia av olika slag. Allt från gamla fiskeredskap och bruksföremål till keramik från Syco, böcker, tidningar och foton finns hos oss. 

Guideuppdrag

Vi hjälper gärna till i den mån vi kan med föredrag av olika slag. För guideuppdrag av exempelvis Stadshuset eller Strömstads centrum hänvisar vi till Infocenter för vidare information.