Våra lokaler hyrs ut för sammankomster till olika föreningar, sällskap och politiska föreningar. Man kan både hyra vår utställningshall på bottenvåningen och vår möteshall intill expeditionen en trappa upp.

Lokalerna passar för olika typer av möten och lättare förtäring och förfriskningar kan även ställas i ordning av den som anordnar mötet. Ett litet kök finns att låna för detta.

Lokalerna har även anslutning till projektor/kanon som kopplas till dator.

Hyreskostnad:

300 kronor/timme utan teknisk support för dator/projektor/kanon

500 kronor/timme med support för dator/projektor/kanon

Välkomna att kontakta oss för information eller bokning.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Besök oss

Välkommen till oss på Södra Hamngatan. Strömstads Museum ligger intill Strömsån i det gamla kvarnmagasinet som uppfördes på 1880-talet. Vi har öppet året runt.

Föredrag

Vi har flera permanenta utställningar hos oss. Vi visar vår samling av keramik från Syco. En stor samling bruks- och fiskeföremål finns också att se. Kontakta oss om du vill ha en guidad visning.

Strömstads historia

Strömstads museums arkiv och samlingar är en rik skatt av historia av olika slag. Allt från gamla fiskeredskap och bruksföremål till keramik från Syco, böcker, tidningar och foton finns hos oss. 

Guideuppdrag

Vi hjälper gärna till i den mån vi kan med föredrag av olika slag. För guideuppdrag av exempelvis Stadshuset eller Strömstads centrum hänvisar vi till Infocenter för vidare information.