Välkommen på berättarafton på Strömstads Museum. Uno Karlsson berättar om människor han fångat med sin kamera. Denna kväll har Oskar Nilsson, alias ”Putte i Sandåker" huvudrollen. En färgstark profil av den sort som tillhör en förgången tid. Kanske den siste av sin ätt.Datum: 15:e marsTid: kl 18.00Pris: 50 kr inkl kaffe och kaka. Betalning sker via swish eller kontant på plats. Föranmälan krävs och det är först till kvarn som gäller. Det finns 30 platser till förfogande.Anmälan görs på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0526 102 85. Varmt välkomna 
Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Besök oss

Välkommen till oss på Södra Hamngatan. Strömstads Museum ligger intill Strömsån i det gamla kvarnmagasinet som uppfördes på 1880-talet. Vi har öppet året runt.

Föredrag

Vi har flera permanenta utställningar hos oss. Vi visar vår samling av keramik från Syco. En stor samling bruks- och fiskeföremål finns också att se. Kontakta oss om du vill ha en guidad visning.

Strömstads historia

Strömstads museums arkiv och samlingar är en rik skatt av historia av olika slag. Allt från gamla fiskeredskap och bruksföremål till keramik från Syco, böcker, tidningar och foton finns hos oss. 

Guideuppdrag

Vi hjälper gärna till i den mån vi kan med föredrag av olika slag. För guideuppdrag av exempelvis Stadshuset eller Strömstads centrum hänvisar vi till Infocenter för vidare information.