Välkommen till Strömstads Museum & Strömstad in light 2021. 12/11
Vi håller kvällsöppet mellan 18-20. Välkomna in i värmen på något sött och lite dryck.

Strömstad in light är en årligen återkommande ljusfestival med fokus på energi- och hållbarhetsfrågor. Programmet är brett och innehåller förutom en fantastisk ljussättning av Strömstad, även ett rikt kulturprogram, inspirerande föreläsningar och barnaktiviteter. I år är In light också starten på Tillsammans - Hållbarhetsveckan i Strömstad. En hel vecka med aktiviteter med avstamp i Agenda 2030!

PROGRAM IN LIGHT 12 NOVEMBER 2021
Strömsdalen kommer likt tidigare år att belysas med fantastiska färger! I Stadsparken och i Kulturhuset Skagerack håller vi öppet för julmarknad och lokal producerad mat.
Det blir även besök av vår populära kulturambulans, uppvisning med dansare från Strömstads kulturskola, vi får njuta av en fantastisk eldshow, Öppet hus på Strömstads museum, tipspromenad i stan, fototävling, glamping i Strömsdalen, vinterbad på kallbadhuset och mycket mycket mer!

Hela programmet publiceras här i slutet av oktober så håll utkik!

OM STRÖMSTAD IN LIGHT
Strömstad in Light – ett samarbete mellan Strömstads kommun, Br. Axelssons El och lokala företag med målet att erbjuda både kunskap, kultur, mat och gemenskap.
In Light vänder sig till dig som företagare, beslutsfattare, politiker, invånare eller besökare. På årets In Light delar vi med oss av en rad miljö- och teknikinnovationer. Kom och låt dig inspireras av en dag där klimatsmart innovation står i fokus!
Bidra med dina idéer och närvaro till ett hållbart Strömstad!