”Tidens tro drabbar människan” Ett föredrag om häxprocesserna under 1600-talet. Föreläsare Ulf Hansson. Datum: 26:e april Tid. Kl 18.00 Plats: Strömstads Museum. Pris: 50 kr / pers inkl kaffe och kaka. Betalning sker på plats. Swish eller kontant betalning. Anmälan: Eventet kräver en föranmälan och det är först till kvarn som gäller. Maila eller slå oss en signal. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0526-10275 www.stromstadsmuseum.com
Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Besök oss

Välkommen till oss på Södra Hamngatan. Strömstads Museum ligger intill Strömsån i det gamla kvarnmagasinet som uppfördes på 1880-talet. Vi har öppet året runt.

Föredrag

Vi har flera permanenta utställningar hos oss. Vi visar vår samling av keramik från Syco. En stor samling bruks- och fiskeföremål finns också att se. Kontakta oss om du vill ha en guidad visning.

Strömstads historia

Strömstads museums arkiv och samlingar är en rik skatt av historia av olika slag. Allt från gamla fiskeredskap och bruksföremål till keramik från Syco, böcker, tidningar och foton finns hos oss. 

Guideuppdrag

Vi hjälper gärna till i den mån vi kan med föredrag av olika slag. För guideuppdrag av exempelvis Stadshuset eller Strömstads centrum hänvisar vi till Infocenter för vidare information.