Välkommen på höstmarknad. Strömstad slöjd & hantverk ställer ut sitt unika hantverk.

16 utställare ställer ut och säljer sitt hantverk i varierande material. Våra utställare

består av konsthantverkare i olika åldrar och arbetar i material, så som skinn, tenn,

virkat, stickat, sytt, vävt, trä, silver, papper mm.

För mer information om föreningen, besök: www.stromstadsh.se.

Höstmarknaden pågår på Strömstads Museum från den 26:e oktober kl.11.00 -12:e november kl. 20.00.

Övriga tider har vi öppet: Tisdag - fredag. kl.11-16.

Vi håller lördagsöppet 6:e november kl. 11.00–15.00

Varmt välkomna till Strömstads Museum & Strömstad slöjd och hantverk